Verificarea unui mix primit de la Belgieni , r.Nistru

14 septembrue, riul Nistru, regiunea Palanca. O calatorie in cautarea crapului salbatic si verificarea unui mix primit de la Belgieni in scop de testare.
Carassio 1 kg
Catch 1 kg
Gold Pro Bream 1 kg
Porumb 1 kg
Momeala – porumb, verme si rima.
Forfac 60 cm,
Adincimea 6 – 7 metri.
Puterea curentului medie.
Ca rezultat putem sa va oferim urmatoarele concluzii. Populatia de batca este mare. Mai mare decit de babusca. Apoi babusca cu obletele, urmeaza carasul, platica si ultimul dupa populatie crap si amurul.
Patul nostru era mai mult universal decit orientat spre o anumita specie, si anume din acest motiv vedeti si rezultatul pescuitului care reflecta populatia in acest loc.
Ce va putem recomanda. Prima si cel mai important, nada trebuie special pregatita pentru o anumita specie. Daca ne axam la crap, atunci folosim in mare parte porumb si cu nada doar accentuam punctul momelei noastre. Batca, babusca, obletele si platica marunta poate fi prinsa cu nada cu o mecanica sporita, mult colb si mult verme maruntit.
La crap sesiunea minima e de 2 zile, restul speciilor poate fi prins pe parcursul unei sesiuni de zi.
Important! Locul pe care il alegeti. Ideal e un loc de la care puteti pescuit la diferite adincimi, cit la medie de 3-4 m atit si la adincime mai mari, 6 – 10 m. E important fiinca pestele se hraneste la diferite adincimi in dependenta de zi-noapte, scaderea sau ridicarea nivelului riului si specie.
Tuturor fir intins si ne intilnim pe mal.